Sponsorkliks

Hoe werkt het?

Bestellen via SponsorKliks is zeer eenvoudig, volledig anoniem en geheel gratis!

Wij ontvangen een commissie van het bedrijf waar u iets besteld zonder dat dit u iets extra kost!

In slechts drie stappen plaatst u de bestelling:

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Deelnemende Webshops

Circa 800 webshops zijn aangesloten bij SponsorKliks!

U kunt in onderstaande lijst alle aangesloten webshops/winkels vinden.

Zoek een webshop door een categorie te selecteren of te zoeken op de naam van de webshop.

Veelgestelde Vragen

Nee, als u een bestelling plaatst via SponsorKliks dan kost u dit niks extra. Het bedrag dat wij ontvangen, een zogenaamde commissie, komt van het bedrijf waar u de bestelling plaatst. Naast het investeren in advertenties is dit een veel gebruikte manier van webshops om klanten naar hun website te krijgen.

Noch SponsorKliks, noch Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning Goirle weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning Goirle is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Nee, wanneer u via Sponsorkliks naar een mobiele app van een winkel wordt doorgestuurd dan ontvangen wij hier geen commissie over. Wij krijgen enkel een commissie van de winkel als u uw bestelling plaatst via de (mobiele) website.

Wij ontvangen enkel een commissie van de winkel als u via de Sponsorkliks site wordt door verbonden naar die winkel, en u daarop een bestelling plaatst. U moet dus voor elke bestelling opnieuw naar de SponsorKliks website gaan en daar klikken op de gewenste webshop.

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.
Latest Posts
Ads
Categories